Palvelut

Palvelut

Tilauksesta teemme hyvinkin moninaisia lasitöitä mm. kuparifolio- tai lyijykiskotekniikalla sekä sulattamalla lasia. Myös taidelasin korjaukset ja konservointi kuuluvat toimintaamme.

 

Annamme opetusta eri lasitekniikoista sekä järjestämme ryhmille tutustumiskäyntejä studioomme.

Meillä voitte tutustua opastetusti lasin eri työtekniikoihin ja/tai tehdä itse kierrätyslaseista uusia tuotteita (esim. maljakoita tai kynttilänjalkoja) tai pienten ryhmien kohdalla voidaan mm. työstää materiaalia sulatusuuneja käyttäen.

 

 

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin sovimme tapaamisesta studiolla.

Tilaustyöt

Haluatko uniikkia lasitaidetta kotiisi? Onko sinulla mielessä jokin tietty värimaailma tai tekniikka, jolla haluaisit teoksen toteutettavan? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teos juuri sinun toiveidesi mukaan.

Opetus

Haluaisitko yksityisopetusta jostakin lasitaiteen tekniikasta tai päästää luovuuden valloilleen omalla porukalla lasikurssin muodossa? Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin opetuskokonaisuudesta tai kurssista.

Studioon
tutustuminen

Haluaisitko tulla tutustumaan studioomme ja kuulla lisää taidelasin työstötekniikoista tai nähdä tuotantoamme?  Varaa aika vierailulle soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Korjaus ja
konservointi

Tuliko lasiesineeseen särö? Tarvitseeko lasiteoksesi korjausta tai entisöintiä? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tuotteen korjausmahdollisuuksia.